Onder het mom van ‘Swing eens op een ander’ trok een twintigtal GCL’ers op 1 mei naar golfbaan de Swinkelsche. In de eerste plaats om een plezante golfdag te beleven, in de tweede plaats om eens een wedstrijd op een ‘vreemde’ baan te beslechten.

Wie daar al eens speelde weet dat deze Nederlandse topbaan heel uitdagend is: lange holes, veel bunkers, waterhindernissen en aartsmoeilijke greens. De scores waren dan ook eerder aan de lage kant maar dat deed niets af aan het plezier om bij een stralende zon op een prachtige baan te mogen spelen.

Bij de dames noteerden Paula Horrichs en Gisele Celen beiden 29 punten. Door een betere laatste 9 kreeg Paula de eerste prijs. Lydia Massignani werd knap derde met 27 punten.

Bij de heren volstonden de 26 punten van Carlos Jorissen om de winst te pakken. Al zat het drietal, Joland Slangen, Geroen Rubens en Alex Kremer, hem heel kort op de hielen met elk 25 punten.

De aangekondigde buien bleven gelukkig uit, al hield niet iedereen het helemaal droog. Geroen Rubens liet ons weten dat de temperatuur van het water heel aangenaam was 🤣.